Saving postings

Info about the site
User avatar
Woody
Posts: 4934
Joined: Sat Jul 24, 2010 2:11 pm

Saving postings

Post by Woody » Tue Nov 29, 2011 7:16 pm

I usually save my postings to my files as a record
I have benn unable to save the last two postings
Is this me or has their been some alteration on the site?
Cheers Woody

User avatar
mcmahos
Site Admin
Posts: 998
Joined: Mon Jul 19, 2010 7:57 pm
Location: Ardrossan, Ayrshire
Contact:

Re: Saving postings

Post by mcmahos » Tue Nov 29, 2011 11:17 pm

Nothing's changed on the site - haven't been fiddling - honest! How do you normally try and save the postings?
Stuart McMahon, Site Admin and Head Honcho
www.clydemaritime.co.uk | forums.clydemaritime.co.uk (Tapatalk enabled) | puffers.clydemaritime.co.uk
Twitter: @clydemaritime

My website: md93.co.uk | My Flickr site | My blog: longtail.co.uk | Twitter: @threetowner

User avatar
Woody
Posts: 4934
Joined: Sat Jul 24, 2010 2:11 pm

Re: Saving postings

Post by Woody » Wed Nov 30, 2011 7:04 pm

Hi Stuart

I normally save the page by opening 'File' on the explorer toolbar and then pressing 'save as'
It goes through the process and then states "This webpage could not be saved"
It will save the Home page on this site but will not now save individual pages like this one

I have since tried other sites and there are some individual pages which will not save and others that will

Either I have pressed some button by mistake or it is a recent Window's upgrade. Something is different and it is messing my system

Cheers Woody

User avatar
dougie-coull
Posts: 436
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:08 am
Location: Langbank, Renfrewshire
Contact:

Re: Saving postings

Post by dougie-coull » Wed Nov 30, 2011 7:21 pm

Just saved this page - all worked OK and could open no problem. Using FF.

Hope this help.

User avatar
alasdairmac
Posts: 980
Joined: Wed Jul 21, 2010 9:10 pm

Re: Saving postings

Post by alasdairmac » Thu Dec 01, 2011 10:20 am

Hi Woody. Same as Dougie, I saved the page no problem using the method you described.

User avatar
Woody
Posts: 4934
Joined: Sat Jul 24, 2010 2:11 pm

Re: Saving postings

Post by Woody » Thu Dec 01, 2011 10:49 am

Hi
Still doesn't work for me
I take it Dougie was using Firefox (FF)
Were you using Windows?
Cheers

User avatar
dougie-coull
Posts: 436
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:08 am
Location: Langbank, Renfrewshire
Contact:

Re: Saving postings

Post by dougie-coull » Thu Dec 01, 2011 11:00 am

MAC

User avatar
alasdairmac
Posts: 980
Joined: Wed Jul 21, 2010 9:10 pm

Re: Saving postings

Post by alasdairmac » Thu Dec 01, 2011 12:49 pm

Using Windows Woody

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

User avatar
mcmahos
Site Admin
Posts: 998
Joined: Mon Jul 19, 2010 7:57 pm
Location: Ardrossan, Ayrshire
Contact:

Re: Saving postings

Post by mcmahos » Thu Dec 01, 2011 3:50 pm

Can't add anything other than it appears to be working for me on my Mac - will try it on a pc later and let you know.
Stuart McMahon, Site Admin and Head Honcho
www.clydemaritime.co.uk | forums.clydemaritime.co.uk (Tapatalk enabled) | puffers.clydemaritime.co.uk
Twitter: @clydemaritime

My website: md93.co.uk | My Flickr site | My blog: longtail.co.uk | Twitter: @threetowner

Post Reply

Return to “Housekeeping”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests