Website problem?

A place to let off steam - anything goes - well, almost!
User avatar
Andy
Posts: 61
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:02 pm
Location: Dunoon

Website problem?

Post by Andy » Fri Dec 23, 2016 11:01 am

Over the last couple of days I have had a problem getting on the site. Is this a site problem or is the glitch at my end?

User avatar
Allan
Posts: 570
Joined: Sat Aug 21, 2010 7:02 pm

Re: Website problem?

Post by Allan » Fri Dec 23, 2016 11:35 am

Hi Andy -

Likewise, a few occasions this week "page cannot be displayed" appears - repeated attempts gets me in.
Allan Macmillan

User avatar
Henk
Posts: 18946
Joined: Fri Jul 23, 2010 3:23 pm
Location: Breskens

Re: Website problem?

Post by Henk » Sat Dec 24, 2016 6:31 pm

This afternoon I have had the same problem getting on the site several times. "Page cannot be displayed" also appears. Now I let this stand for a while and all of a sudden, the site openend without doing anything!
Henk
Henk de Winde

User avatar
Andy
Posts: 61
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:02 pm
Location: Dunoon

Re: Website problem?

Post by Andy » Sat Dec 24, 2016 6:47 pm

Still having problems today. :-(

User avatar
Henk
Posts: 18946
Joined: Fri Jul 23, 2010 3:23 pm
Location: Breskens

Re: Website problem?

Post by Henk » Sun Dec 25, 2016 8:34 pm

Today at 21:30 I got login for the first time today and without problem. Maybe it's over now?
Henk de Winde

User avatar
wreckmaster
Posts: 60
Joined: Mon Oct 17, 2011 8:33 am
Location: West Of Ireland
Contact:

Re: Website problem?

Post by wreckmaster » Tue Dec 27, 2016 1:14 pm

I'm locked out since the 24th - I have asked friends at both ends of the country (Ireland) and they can not access either.
I am using a London IP address now which is working for me .

User avatar
riverman
Posts: 1821
Joined: Fri Jul 23, 2010 10:11 am
Location: Helensburgh

Re: Website problem?

Post by riverman » Tue Dec 27, 2016 1:50 pm

Had problems myself last few days 'Server Not Found' but seem to be able to get in today.
paul hunter

User avatar
wreckmaster
Posts: 60
Joined: Mon Oct 17, 2011 8:33 am
Location: West Of Ireland
Contact:

Re: Website problem?

Post by wreckmaster » Tue Dec 27, 2016 3:58 pm

Back now

User avatar
Henk
Posts: 18946
Joined: Fri Jul 23, 2010 3:23 pm
Location: Breskens

Re: Website problem?

Post by Henk » Tue Dec 27, 2016 5:45 pm

Maybe something to help Stuart finding the problem: if I open my "Internet Security Connection" it is impossible to open ClydeMaritime. After closing that system the site opens in a second.
It's the only site to do so. All the others don't have that problem, included TT.
Henk de Winde

Post Reply

Return to “FOGHORN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests