Slow website?

User avatar
Andy
Posts: 77
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:02 pm
Location: Dunoon

Slow website?

Post by Andy » Sun Dec 16, 2018 8:14 pm

Is there a problem with the website? Has something been changed recently? For the last few days the pages have been taking a long time to load. The problem isn't at my end as I can go off and read other pages while waiting for this one.

Andy

User avatar
Henk
Posts: 21823
Joined: Fri Jul 23, 2010 3:23 pm
Location: Breskens

Re: Slow website?

Post by Henk » Sun Dec 16, 2018 8:29 pm

Hi Andy,

I also got the same problem every now and then. I think it might be because too many persons are logged in same time.
Placing a photo takes some 5 to 6 minutes sometimes.

grt
Henk
Henk de Winde

User avatar
Nick Smith
Posts: 51
Joined: Thu Feb 06, 2014 2:43 pm
Location: Brisbane Australia

Re: Slow website?

Post by Nick Smith » Mon Dec 17, 2018 11:50 pm

I have the problem and have to log out and then log back in.

User avatar
mcmahos
Site Admin
Posts: 1001
Joined: Mon Jul 19, 2010 7:57 pm
Location: Ardrossan, Ayrshire
Contact:

Re: Slow website?

Post by mcmahos » Thu Dec 20, 2018 7:44 am

Not aware of anything as such, but I'll keep an eye on it. There was a problem a few weeks back with a batch of IP addresses from China caused a very high server load, but the hosts managed to block them and restore normality.

There is an update available for the forum software which I will probably try to install over the holidays, and will need just a short bit of downtime (hopefully!)

Stuart
Stuart McMahon, Site Admin and Head Honcho
www.clydemaritime.co.uk | forums.clydemaritime.co.uk (Tapatalk enabled) | puffers.clydemaritime.co.uk
Twitter: @clydemaritime

My website: md93.co.uk | My Flickr site | My blog: longtail.co.uk | Twitter: @threetowner

User avatar
Henk
Posts: 21823
Joined: Fri Jul 23, 2010 3:23 pm
Location: Breskens

Re: Slow website?

Post by Henk » Thu Dec 27, 2018 1:54 pm

Still I have problems with logging in every now and then. The system also logged me out unwanted.
Henk de Winde

User avatar
Andy
Posts: 77
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:02 pm
Location: Dunoon

Re: Slow website?

Post by Andy » Tue Jan 01, 2019 11:09 pm

A new problem in the last few days where I have to log in every time I visit despite ticking the "Remember me" box. For a couple of days I couldn't get in at all.

Andy

User avatar
twotel
Posts: 18
Joined: Tue Jul 27, 2010 8:54 pm
Location: Sunny Arran

Re: Slow website?

Post by twotel » Wed Jan 02, 2019 10:03 am

Andy I had the same problem, delete your cookies from your own computer and try again
with the new site address that worked for me https://forums.clydemaritime.co.uk

User avatar
Andy
Posts: 77
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:02 pm
Location: Dunoon

Re: Slow website?

Post by Andy » Fri Jan 04, 2019 4:34 pm

twotel wrote:
Wed Jan 02, 2019 10:03 am
Andy I had the same problem, delete your cookies from your own computer and try again
with the new site address that worked for me https://forums.clydemaritime.co.uk
Tried that and it seems to have done the trick. Everything works now as it should.

Andy

Post Reply

Return to “Miscellaneous”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests